söndag 17 maj 2015

Västerbotten!

Vi är på turné i Västerbotten , Umeå , Åsele , Robertsfors , Sorsele och Skellefteå ska få se Faunan och jag. Nu är vi mitt i och det är jätte-kul. Inatt sov vi på Överklintens kvarn, se bild, superfint ställe- om ni ska övernatta i dessa trakter. Ja snart är vi i Skellefteå, grattis Skellefteå! Och vi har utvecklat vår skuggteaterscen, den är nästan proffsig nu.


Säsongen går mot sitt slut! 90 shower sen februari!

Idag spelade vi - Elin Hallgren och Minna Krook Borta! på Skånes Dansteater i Malmö, jätte-fin publik, fullsatt och gott fika till alla efteråt. Minna Krook Dans avslutar säsongen fredagen 22 maj med att spela Ah hallo bebis i Rinkeby och Husby, och med att samma dag ge en smakbit av Faunan och jag på Fritidsmässan i Nynäshamn. Allt detta är möjligt då jag, Minna har ynnesten att arbeta med alla dessa fina dansare och musiker: Kerstin Abrahamsson, Elin Hallgren, Inger Kolterud, Anna-Karin Rapp, Per Sjögren och Andrea Svensson! Applåder ! Själv ska jag som ledamot i styrelsen för Dansalliansen den dagen sitta i styrelsemöte och vi ska anställa ett 20-30-tal dansare! Kul! Bra! Ses på sommarens och höstens gig!

söndag 10 maj 2015

Borta! Spelas fortfarande

Nu är vi på elfte året med föreställningen Borta! och den fortfarande så kul att dansa. Här är några bilder från vår turné i Hudiksvall, Eksjö och Vetlanda. Här med Kerstin Abrahamsson och Minna Krook, Elin Hallgren har också dansat den under våren. Elin och Minna har dansat den på Barnsjukhuset i Uppsala, på Teater Påfågeln och nästa helg 17 maj dansar vi den på Skånes Dansteater i Malmö, kul!