torsdag 31 oktober 2013

repa repa faunan

Nu är det full fart i dansfabriken, vi har börjat repa Faunan och jag. Här Thomas i en spännande ställning. Thomas Eriksson är behjälplig med manus och som här ideer till snygga poser.

middag på Aska

under vårt gästdpel i New York passade vi på att käka på Aska i Williamsburg. en av de 14 rätterna var duvunge, huvet var också med!!! jag åt det inte, där gick min gourmet-gräns. Det var en ljuvlig middag!

måndag 21 oktober 2013

Jag ! Jag ! Jag !

Tankearbetet för mig som koreograf och arbetet med scenografi/kostymer för scenografen Jenny Nordberg har börjat. Resultatet kan ni se den 19 februari ( på min femtioårsdag!) på RTV Dans i Borås.
Region Teater Väst Danskompani. Ska bli så kul att jobba hos dem, och skapa med hela teamet där. En modellskiss av Jenny. Kolla vad fint! 

New York andra gången

Borta! eller All gone! som vi säger i USA har träffat ny publik igen, jätte-fina barn och vuxna från NY och New Jersey. Vi var så fint omhändertagna på Scandinavia House , där vi nu spelat för andra gången, vi var där 2012 med Ah hallo bebis. Vi älskar NY! och jag tackar Konstnärsnämden för stöd!!!

lördag 12 oktober 2013

Borta! i Söderhamn och Bollnäs


Kerstin Abrahamsson och jag har varit på en miniturne. Vi spelade på After dagis i Söderhamn och sen åkte vi till Bollnäs och invigde festivalen Bollnäs Dansar. Jätte-fin publik och super-trevliga arrangörer. Och träden är så j-vla vackra, gslet gula och röda! 

lördag 5 oktober 2013

Bebisarna i Hallstahammar

Idag dansar Kerstin Abrahamsson, Inger Kolterud och Per Sjögren Ah hallo bebis i Hallstahammar. Jag hade gärna varit med men jag ska gå på ett fantastiskt bröllop. Min "extradotter" Tessi gifter sig med sin Andreas i Operans guldfoaje, sen blir det fest alldeles för sent hoppas jag. 

Skapa Dans Stockholm 2013

Jag var konferencier på koreografitävling på Tumbascenen 28 sep. 6 superfina danser skapade av unga visades, alla vann enligt mig. Och så fick man äntligen uppleva Danceoke med Öfa kollektivet, svettigt!
Jag behövde inte bära hundhuvet hela kvällen.