tisdag 28 maj 2013

Faunan och jag

23 november ska föreställningen "Faunan och jag" äntligen ha premiär. Det blir på ZebraDans i Stockholm, välkomna då! Här ett par glimtar i förskott. På scenen kommer jag, Inger Kolterud och Kerstin Abrahamsson dansa mänskligt och djuriskt och snacka om alla viktiga saker i det här med våra relationer till djuren. Längtar efter att börja repetera med dansarna och teamet.





Borta! och Ah hallo bebis under våren

..Vi har dansat de här gamla godingarna hela våren runt om i landet och Stockholm. Borta! firar 10-års jubileum nästa år och Ah hallo har vi nu spelat i 5 år, det är så kul att de fortsätter intressera en publik och arrangörer, vi slutar inte dansa dem, nånsin! Nu spelar vi Borta! på Zebradans t.o.m. 1 juni och sen i Råcksta 13 juni, sen blir det sommarlov. Ses sen till hösten!

Scenkonstbiennal i Jönköping

Kul var det, och massor av fantastiska dans-, teater - och musikföreställningar fick jag se. Tack Njutningens ekonomi, From Sammy with love, 5boys.com, Doppelgänger, c..inspirerande och jäkligt bra! och en fest som jag inte slet mig ifrån förrän sent sent.