fredag 13 juli 2012

Sol sista dagen på Sommarscen

Nu sitter Kerstin Abrahamsson, Per Sjögren och jag i bilen på väg hem till Stockholm. Vi har spelat Ah hallo bebis hela veckan i Malmös parker och lyckats pricka in uppehållen i regnet varje gång- inga inställda föreställningar- skönt! och fin publik och fantastiskt teknik/ publikvärd- team. Här ser man hur t.o.m. soligt det var på vår sista spelning, som avslutades med wienerbrödsfika och låtsas-skumpa(vi ska ju köra hem) med hela sommarscenledningen. här ser ni teamet också Martin, Anna, Helene och Kalle, tack till alla!

tisdag 10 juli 2012

Ah hallo bebis på Sommarscen Malmö

Idag har vi spelat i två parker, regnet hängde i luften och det blåste fasligt, vi trodde att hela scenografin skulle flyga iväg, men publiken kom och vi hade två superfina föreställningar. Åtta parker ska vi gästa på fyra dagar, vi har ett topp-team som tar hand om oss, så det är härliga spännande spelningar. Bort med regnmolnen bara.

måndag 2 juli 2012

semester

Är hos mina föräldrar i deras somnarstuga, slappar, lagar mat, plockar smultron och gör andra liknande viktiga saker. Nästa vecka ska jag spela både BORTA! och Ah hallo bebis i Malmö, då kommer det lite rapporter därifrån. Hoppas hoppas att det inte ska regna en droppe, vi spelar i parker nämligen. vila!